Alte Concursuri

 • BĂTĂLIA CU MUNTELE POSTĂVARUL

  Una dintre preocupările colegului nostru Daniel Costea din ultimii ani a fost realizarea a cât mai multor trasee montane pe bicicletă, incluzând aici şi urcări până pe vârfurile montane cele mai importante din Carpaţii Româneşti.

  citeşte mai mult »

 • MARATONUL FĂGETULUI O PRIMĂ EXPERIENŢĂ COMPETIŢIONALĂ

  Duminică, 27 aprilie am avut ocazia plăcută de a participa împreună cu colega mea de asociaţie Andreea Marina Cociuba la Maratonul Făgetului, din oraşul meu universitar Cluj Napoca. După o pauză competiţională îndelungată m-am hotărat pentru tura lungă de 70 km iar Andreea a participat la tura scurtă de 30 km.

  citeşte mai mult »

 • Maratonul Zapezii

  Weekendul care a trecut, colegul nostru Razvan Morariu a luat startul la Maratonul Zapezii din Rasnov. Experienta traita de el in acest eveniment este descrisa mai jos:

  citeşte mai mult »

 • Șugaș Trail Running

  Stațiunea balneoclimaterică Șugas-Băi, se situează în inima munților Baraoltului, la o altitudine de 747 metri, la o distanta de 8 km de orașul Sfântu Gheorghe. Mofeta de aici a  fost descoperită  în anul 1840. Minerii din acele vremuri căutau aur,  însă, în locul metalelor  prețioase, au descoperit  gazul cu efecte benefice asupra sănătăţii.

  citeşte mai mult »

 • Tura in natura in jurul lacului Sf Ana (Triatlon)

  Singurul lac din țara noastră format într-un crater al  unui vulcan, lacul Sfânta Ana din județul Harghita,  a găzduit sâmbătă (13.07) campionatul național de triatlon Xterra. Pentru cei mai puțin familiarizați triatlonul este o disciplină sportivă formată din 3 probe (de unde și denumirea), și anume înot, bicicletă și alergare, ultimele două pe teren accidentat.

  citeşte mai mult »

 • Călătorie spre centrul pămîntului

  Slănic Prahova este o stațiune balneoclimaterică din centrul țării, județul Prahova. Un orășel drăguț cu oameni primitori și care încearcă să se lepede de aliura minieră și implicit gri, prin promovarea turismului local. Aici s-au hotărît cei de la TransalpinBike.ro să organizez una din cele mai inedite curse de de cross country din țară dacă nu chiar, îndrăznim să spunem, din Europa.

  citeşte mai mult »

 • TRIADA MTB 2013 – O experienţă de neuitat pentru un cicloturist

  Orice competiţie de MTB, organizată la noi în ţară, reprezintă pentru mine o nouă provocare dar şi un prilej de a cunoaşte trasee noi de off-road dintr-o zonă de deal sau de munte. Astfel, din cele 3 competiţii organizate la Braşov, Păltiniş şi Sibiu din cadrul Triadei 2013, primele două erau  aproape necunoscute, cu trasee noi care m–au impresionat.

  citeşte mai mult »

 • Competitii in luna august

  August, ultima lună de vara autentincă, le-a lăsat colegilor din echipa de ciclism Tură în Natură impresii diferite și chiar neașteptate. În minunată zona a Semenicului, la data de 5 august a avut loc a 8-a ediție a Banat MTB Maraton, concurs pe care colegul nostru Dîrnescu Dorin (Doddo) era să-l câștige la proba de 30 de km.

  citeşte mai mult »

 • Luna iulie: Tură în Natură pe podium!

  Luna iulie a adus noi participări la competițiile de ciclism, organizate pe teritoriul țării, pentru membrii sportivi ai asociației Tură în Natură.

  citeşte mai mult »

 • Tură în Natură a participat la Semimaratonul Sibiu din 16 iunie 2012

  Sibiul chiar s-a pus in miscare sambata dimineata, conform motto-ului evenimentului organizat de Fundatia Comunitara Sibiu si Asociatia PeDale.

  citeşte mai mult »

 • 02.06.12 - Maraton Medieval Medias si drumul spre el

  Sambata 2 iunie a fost ziua in care s-a dat startul la unul dintre cele mai longevive concursuri de mountainbike din tara noastra, Maraton Medieval Medias, aflat la a saptea editie.

  citeşte mai mult »

 • 27.05.2012 Michelin Maraton Zalau

  Duminica 27.05.2012 o parte din membri echipei Tura in Natura a luat startul la cea de-a doua editie a concursului de mountainbike Michelin Maraton Zalau.

  citeşte mai mult »

 • Inceput de sezon competitional

  Weekendul acesta o parte a echipei de ciclism montan Tura in Natura a luat startul la Etapa I Napolact din cadrul competiitilor Clujul Pedaleaza.

  citeşte mai mult »

 • 23 Octombrie 2011 Egali pe Biciclete – concurs in cadrul Festivalului Egalitatii de Gen

  Asociatia pentru Libertate si Egalitate de Gen  organizează în perioada 21-23.10.2011 cea de a VI-a ediţie a Festivalului Egalităţii de Gen - campanie adresată tinerilor pentru combaterea stereotipurilor despre femei şi barbati şi comportamentelor discriminatorii.

  citeşte mai mult »