2% pentru ATINS!

Sibiu- UnDa Verde pentru Biciclete!

Campania ''Biciclist în trafic'' la jumatate de drum

Campania ''Biciclist în trafic'', ce se desfășoară în școlile și liceele sibiene, a ajuns astăzi, o data cu prezentarea susținută la Liceul Tehnologic ”Avram Iancu” Sibiu, la jumătate de drum.  Împreună cu reprezentanții Seviciului Rutier din cadrul IPJ Sibiu am fost prezenți în 5 școli și 5 licee sibiene unde am dialogat cu elevii și liceenii despre regulile care trebuie respectate în trafic pentru deplasarea în siguranță cu bicicleta în oraș. Ei au primit de asemenea informații legate de beneficiile deplasării cu bicicleta versus efectele schimbărilor climatice asupra sănătății Planetei.  

655 de elevi si liceeni au fost informați până în prezent, iar feedback-ul primit a fost unul pozitiv atât din partea elevilor cât și din partea profesorilor. Sperăm că informațiile legate despre siguranța deplasării cu bicicleta cât și despre regulile de circulație îi vor ajuta pe elevi să circule mai precauți cu bicicleta în oraș și nu numai.

Finantatori

Parteneri

Proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

Continutul acestui website nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului.

Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati www.eeagrants.org.

Pentru informatii despre Fondul ONG in Romania accesati www.fondong.fdsc.ro.