ULTIMELE EVENIMENTE

 • Inaugurarea traseelor de drumeție din jurul Rășinariului marcate în 2017

  Duminică, 26.11.2017, Asociaţia Tură în Natură Sibiu alături de Asociația Pensiunilor Agroturistice din Rășinari au inaugurat traseele de drumeție marcate în acest an în zona localității Rășinari. Cei aproximativ 60 de participanți, de toate vârstele, au pornit în drumeție din fața Primăriei Rășinari pe traseul ce traversează culmea Fraga și se întoarce în Rășinari pe Valea Caselor. Pe traseu am avut o oprire la coliba de munte a unui localnic unde turiștii au servit un picnic cu produse locale, foarte apreciată fiind brânza de oaie proaspătă.

  citeşte mai mult »

 • Rezultatele concursului Sibiu Gușterița MTB 2017

  Aici puteti vizualiza rezultatele concursului de MTB din data de 22.10.2017 din Gusterita.

  Multumim tuturor participantilor, sponsorilor, partenerilor si voluntarilor pentru inca o editie reusita alaturi de Tura in Natura. 

   


   

  citeşte mai mult »

 • INSCRIERE SIBIU GUŞTERIŢA MTB

  Prin concursul Sibiu Guşteriţa MTB ediţia a II-a ne propunem să promovăm ciclismul în general şi în special a disciplinei de mountainbike pe un traseu de offroad de 20 km într-o zonă deosebită din nordul Municipiului Sibiu.

  La fel ca în 2016 evenimentul va avea loc la sfârşitul lunii octombrie cu scopul de a prelungii sezonul competiţional care la noi în ţară e foarte scurt. Un detaliu important este că şi anul acesta va fi FĂRĂ TAXĂ de înscriere aşa cum este corect faţă de voi.

  În speranţa unei toamne însorite cu timp favorabil vă aşteptăm duminică 22 octombrie la Sibiu pentru a încheia un nou sezon competiţional şi cicloturistic reuşit alături de asociaţia noastră.

  >> Formular de înscriere <<

  citeşte mai mult »

 • Inaugurarea traseelor de bicicletă și drumeție din jurul Rășinariului

  În contextul în care Mărginimea Sibiul are un potențial turistic deosebit, Asociaţia Tură în Natură alături de Asociația Pensiunilor Agroturistice din Rășinari și Asociația Națională a Salvatorilor Montani din România vă invită la o nouă tură de biciclete pe traseele de bicicletă marcate în acest an în zona localității Rășinari, care va porni sâmbătă 19 noiembrie 2016, începând cu ora 10.00 din fața Stadionului Municipal din Sibiu. Participanții vor urma pista de biciclete spre Rășinari, vor poposi în centrul localității unde vor vizita Muzeul de Etnografie și vor parcurge traseul ”Emil Cioran” ce are ca punct central cătunul Trăinei, un Muzeul al Satului viu. 

  citeşte mai mult »

ULTIMELE ŞTIRI

 • Invitatie la drumetie pe traseul Fraga

  Anul acesta Tură în Natură a refăcut marcajele de pe traseul Fraga și vă invită să descoperiți sau să redescoperiți acest traseu deosebit din împrejurimile localității Rășinari care străbate culmi montane impresionante cu căsuțe tradiționale înconjurate de livezi de cireși, păduri de pin, de stejar sau de mesteacăn, stâne și turme de oi.

  citeşte mai mult »

 • Inviație la concursul de alergare montană ”Urme pe Play”

  Poftește la Rășinari pe 15 Aprilie, să lăsăm împreună Urme pe PLAY într-un concurs de alergare montană. Îi așteptăm pe alergătorii cu experiență pentru care pregătim un traseu de semimaraton, pe cei care vor să-și încerce limitele într-un cros de alergare montană, copii care vor să descopere în alergare alături de adulți o zonă de poveste, dar și pe gurmanzii pentru care pregătim specialități cu gust local. 

  citeşte mai mult »

 • Retrospectiva activității Tură în Natură pe anul 2017

  Anul 2016 a fost pentru Asociația Tură în Natură Sibiu – ATINS plin de activități, evenimente și proiecte al căror scop principal l-a reprezentat promovarea mersului pe bicicletă.

  citeşte mai mult »

 • Cu bicicleta în jurul Rășinariului

  Sâmbătă 19 noiembrie 2016, începând cu ora 10.00, peste 40 de bicicliști s-au lăsat convinși de vremea bună să pornească din fața Stadionului Municipal din Sibiu – Parcul Sub Arini spre Rășinari, în tura de inaugurare a traseelor de bicicletă și drumeție marcate anul acesta de Asociaţia Tură în Natură alături de Asociația Pensiunilor Agroturistice din Rășinari și Asociația Națională a Salvatorilor Montani din România la poalele Munților Cindrel. 

  citeşte mai mult »