2 % pentru Tura in Natura

Dragi prieteni,

Pâna în 15 mai în fiecare an puteţi decide spre ce activităţi de interes public să fie direcţionată o mică parte din impozitul pe care îl plătiţi la bugetul statului.

Acest lucru nu cere nici un efort financiar din partea dumneavoastră, banii fiind oricum reţinuţi sub formă de impozit, dar puteţi decide ca un mic procent, 2% din aceşti bani, să intre în bugetul unei anumite organizaţii neguvernamentale, a cărei activitate doriţi să o sprijiniţi.

Noi vă supunem atenţiei Asociaţia Tură în Natură Sibiu, organizaţie care îşi propune să promoveze, să practice şi să susţină oricare formă de mişcare (nemotorizata) în natură prin respectarea principiilor de protecţie a mediului.

Pentru cei interesaţi să sprijine activitatea asociaţiei nostre, am ataşat “Cererea privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual”, cunoscută şi sub denumirea de formularul 230, pentru cei ce au venituri din salarii şi declaratia 200 pentru cei cu venituri din alte surse.
 
Datele Asociaţiei Tură în Natură Sibiu, pentru completarea rubricii dedicate redirectionarii a 2% din impozitul pe venit sunt:
Sediul: Sibiu, bld Corneliu Coposu, nr. 10, bl. 5
Cod unic de inregistrare (CUI): 28243298
IBAN: RO93 BTRL 0330 1205 W282 38XX
Banca Transilvania Sibiu
 
Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi formularul şi să îl depuneţi la organul fiscal de domiciliu până în data de 15 mai 2015. O copie a declaraţiei se păstrează de către contribuabil.
 
Ne mai puteti ajuta trimiţând colegilor, cunoscuţilor, ba chiar şi necunoscuţilor informaţii despre posibilitatea direcţionării a 2% din impozit către Asociaţia Tură în Natură Sibiu.
 
Vă mulţumim anticipat.
 
Cu ajutorul dvs. vom continua să marcăm şi să amenajam trasee de bicicletă în Sibiu şi vom milita în continuare pentru drepturile biciclistilor din oraşul nostru.
Mai multe informaţii puteţi găsiti AICI