27.05.2012 Michelin Maraton Zalau

Duminica 27.05.2012 o parte din membri echipei Tura in Natura a luat startul la cea de-a doua editie a concursului de mountainbike Michelin Maraton Zalau. Vremea nu a fost deloc favorabila, ploaia incepand din seara dinaintea concursului si oprindu-se abia dupa ce concurentii luasera startul. Acestia au avut parte de o buna portie de noroi pe traseu, care sa le reaminteasca de ce ii va astepta weekendul urmator la Maratonul Medieval Medias a carui noroi din ultimii 2 ani a capatat o faima nationala.

Cu toate acestea colegii nostri s-au descurcat foarte bine si au obtinut niste rezultate cu care ne mandrim si pentru care ii felicitam pe:
 
Dorin Darnescu  -- Locul 1 la Traseul 30 km, categoria 19-29 ani fiind si primul sosit la finish dintre toti concurentii care au luat startul, motiv pt care a urcat de 2 ori pe podium
Florin Fogoros      -- Locul 2 la traseul 50 km, categoria 40+
Alex Barbor         -- Locul 3 la Traseul 50 km, categoria 19-29
Mihai David          -- Locul 5 la Traseul 30 km, categoria 19-29        
                    
Felicitam pe aceasta cale si pe organizatori care au reusit, in ciuda ploii si ca urmare si a starii traseului, sa asigure un eveniment de calitate si atmosfera foarte ospitaliera.