Asociaţia Tură în Natură împlineşte 2 ani!

De la idei la fapte, in luna martie 2011 a luat fiinta asociaţia Tură în Natură Sibiu din dorinta de a schimba cate putin mentalitatea si prioritatiile sibianului cu privire la modul de petrecere a timpului liber si aducerea acestuia mai aproape de natura.

Doi ani in care ciclismul si folosirea bicicletei in general a castigat tot mai mult teren si tot mai multi adepti. Astfel a crescut si nevoia de implicare a tuturor biciclistilor in castigarea respectului conducatorilor auto, cresterea importantei in fata autoritatilor si nu in ultimul rand in crearea unei comunitati unite si puternice, fie ca sunt ciclisti sportivi amatori sau de performanta, cluburi de cicloturism sau simpli utilizatori entuziasti ai bicicletei.

Doi ani in care evolutia lucrurilor nu poate sa ne faca decat optimisti privind spre urmatorii ani ce vor urma in viata biciclistului sibian.

In acesti doi ani, membrii asociaţiei Tură în Natură au incercat sa puna umarul la promovarea mersului pe bicicleta in orasul nostru, la educarea tinerilor pe aceasta tema precum si la dezvoltarea de infrastructura importanta pentru cei care vor sa iasa pe bicicleta din oras, in siguranta.

Dorim sa aniversam implinirea acestor 2 ani de existenta a Tură în Natură impreuna cu voi, biciclisti ai Sibiului sau de pretutindeni. Cu aceasta ocazie va invitam vineri 29.03, dupa ora 18.00 la o intalnire in care sa stam de vorba despre ce s-a facut si ce se mai poate face in Sibiu pentru a integra cat mai bine utilizarea bicicletei in viata de zi cu zi a orasului nostru.

Vineri va avea loc si Masa Critica, la care speram sa participam in numar cat mai mare, mai ales acum ca a venit primavara. Dupa ce se va parcurge turul orasului, va invitam pentru obisnuitele povesti de dupa, in Piata Mare nr 16 (in curtea unde este si ART CAFÉ), unde ne vom putea astampara setea si recapata energia cu o tratatie din partea casei.

Va asteptam in numar cat mai mare la ambele evenimente de vineri!