Concursul ”Bicicliști împotriva schimbărilor climatice” și-a premiat câștigătorii

Vineri 24 aprilie 2015, începând cu ora 12.00, am organizat la sediul Serviciului Prevenire al IPJ Sibiu, din str. Ludoș, nr 33, gala de premiere a elevilor câștigători ai concursului cu tema ”Bicicliști împotriva schimbărilor climatice”. Această acțiune face parte din cadrul proiectului ”Sibiu - UnDa Verde pentru Biciclete!” și s-a adresat elevilor din școlile și liceele din județul Sibiu. Peste 90 de elevi au participat la acest concurs dintre care 75 au trecut de proba teoretică și au realizat lucrări artistice pe tema concursului.

Concursul a cuprins o probă teoretică, sub forma unui chestionar cu întrebări pe teme de mediu și legislație rutieră aplicată bicicliștilor, și una practică/artistică. La proba artistică elevii școlilor și liceelor sibiene au avut ocazia să realizeze orice lucrare artistică pe tema concursului ''Bicicliști împotriva schimbărilor climatice'', prin desene în creion, cărbune, marker, acuarele, acrilice, realizarea unor obiecte din materiale reciclabile, scrierea unui eseu pe tema concursului, realizarea unor fotografii, prezentări Powerpoint, realizarea de colaje sau orice altă formă de exprimare artistică care să reprezinte artistic tema concursului.

La finalul concursului au fost premiați cu diplome și accesorii pentru biciclete 7 elevi din școli ale județului Sibiu și o elevă a unui liceu sibian.

Elevii premiați sunt:

Categoria creativitate școli:

Locul I: Savu Adriana, clasa a VIII-a, Școala Gimnazială Nocrich

Locul II: Brad Ana Maria, clasa a V-a, Școala Gimnazială ”Aurel Decei” Gura Râului

Locul III: Craciun Cristian, clasa a VIII-a, Școala Gimnazială Nocrich

Categoria mesaj școli:

Locul I: Roșca Albert, clasa a VI-a, Școala Generală nr. 21 Sibiu

Locul II: Trântor Andra, clasa a VIII-a, Școala Generală nr. 21 Sibiu

Locul III, Elfellah Kenza Sava, clasa a VI-a, Școala Generală nr. 21 Sibiu

Mențiune: Drăguț Ștefan, clasa a VIII-a, Școala Gimnazială nr. 3 Cisnădie

Categoria licee:

Locul I: Ana Maria Grigore, Colegiul Economic ”George Barițiu” Sibiu

Felicităm pe această cale toți participanții la concurs, premianții și nu în ultimul rând profesorii coordonatori ai elevilor participanți!