Concursuri

 • Concurs „Plimbă-te cu Cioran pe bicicletă!“

  Concursul „Plimbă-te cu Cioran pe bicicletă!“ organizat de Asociația Tura În Natură în parteneriat cu firma Unimat va avea loc în perioada 28 Mai - 25 Iunie 2021.

  Scopul concursului este sa promoveze traseului ciclo-turistic Emil Cioran și lucrarea de artă modernă ”O Piatră în Cer şi Pământ”, realizată de artistul Ștefan Radu Creţu, amplasată în fața Căminului Cultural din Rășinari. 

  Pentru că lucrurile frumoase sunt întotdeauna cele realizate alături de prieteni, premiul acestui concurs, o bicicleta MTB va fi oferită de către compania Unimat, care este activ implicată la nivel sportiv și educational în viaţa comunităţii sibiene.

  citeşte mai mult »

 • Burduf Challenge - Râu Sadului 2020

  Când: 11 iulie 2020

  Unde: Râu Sadului

  Cât: 13km+750m

  Tură în Natură vă invită să descoperiți un nou traseu din Mărginimea Sibiului. Bine ascuns de munții Lotru și munții Cindrel, Râu Sadului este un loc de vis ce merită toată atenția iubitorilor de natură, drumeții și alergare montană.

  citeşte mai mult »

 • Inviație la concursul de alergare montană ”Urme pe Play”

  Poftește la Rășinari pe 15 Aprilie, să lăsăm împreună Urme pe PLAY într-un concurs de alergare montană. Îi așteptăm pe alergătorii cu experiență pentru care pregătim un traseu de semimaraton, pe cei care vor să-și încerce limitele într-un cros de alergare montană, copii care vor să descopere în alergare alături de adulți o zonă de poveste, dar și pe gurmanzii pentru care pregătim specialități cu gust local.

  citeşte mai mult »

 • Rezultate Sibiu Gușterița MTB 2017

  Aici puteti vizualiza rezultatele concursului de MTB din data de 22.10.2017 din Gusterita.

  Multumim tuturor participantilor, sponsorilor, partenerilor si voluntarilor pentru inca o editie reusita alaturi de Tura in Natura. 

   

  citeşte mai mult »

 • INSCRIERE SIBIU GUŞTERIŢA MTB

  Prin concursul Sibiu Guşteriţa MTB ediţia a II-a ne propunem să promovăm ciclismul în general şi în special a disciplinei de mountainbike pe un traseu de offroad de 20 km într-o zonă deosebită din nordul Municipiului Sibiu.

  La fel ca în 2016 evenimentul va avea loc la sfârşitul lunii octombrie cu scopul de a prelungii sezonul competiţional care la noi în ţară e foarte scurt. Un detaliu important este că şi anul acesta va fi FĂRĂ TAXĂ de înscriere aşa cum este corect faţă de voi.

  În speranţa unei toamne însorite cu timp favorabil vă aşteptăm duminică 22 octombrie la Sibiu pentru a încheia un nou sezon competiţional şi cicloturistic reuşit alături de asociaţia noastră.

  citeşte mai mult »

 • Sibiu Guşteriţa MTB, o nouă provocare la sfârşitul sezonului competiţional

  Anul acesta ne-am gândit să punem în valoare o parte din traseul cicloturistic Mocănița – Valea Hârtibaciului pe care l-am marcat în anul 2014 în partea nordică şi deluroasă a Sibiului. Astfel, în singura dată rămasă liberă a calendarului competiţional, 23.10.2016, într-o zi de toamnă minunată, am organizat concursul de biciclete SIBIU GUŞTERIŢA MTB, al cărui traseu a urmat, în cea mai mare parte, drumurile forestiere ale pădurii de pe Dealul Gușterița.

   

  citeşte mai mult »

 • Duathlon Challenge – ciclism şi alergare într-o competiţie inedită

  Asociația Tură în Natură te invită pe 27 septembrie 2015, începând cu ora 09.00 în zona scenei de pe lacul din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului la ediția a doua a competiției Duathlon Challenge. Prin acest eveniment organizatorii le propun tuturor sibienilor un mod plăcut şi antrenant de a face mişcare, în cadrul unui concurs care îmbină alergarea cu ciclismul. Toţi participanţii vor avea de parcurs un traseu prestabilit de 20, respectiv 30 km, cu startul din zona scenei de pe lacul din incinta muzeului. Startul competiției se va da în jurul orei 10.00.

  citeşte mai mult »

 • Rezultate Sibiu Duatlon 2014

  Felicitări tuturor participanților. Vă mulțumim că ați acceptat provocarea echipei Tură în Natură și v-ați încumetat să luați parte la un concurs inedit cu o abordare orginială.
  Ne bucurâm că au fost atâtea familii și copii alături de noi, cât și echipe și sportivi iubitori de natură.

  citeşte mai mult »

 • Sibiu Duatlon 2014

  Dragi Prieteni ai mișcării în natură, Asociația Tură în Natură, are plăcerea să vă invite la o nouă provocare. În cadrul unui concept nou de concurs, vă invităm să alergați și să pedalați în echipe de două persoane pe o distanță de 20km.  Evenimentul este susținut de Primăria municipiului Sibiu, în cadrul programului de cofinanțare pe agenda sportivă a anului 2014,  de asemenea ne bucurăm de susținerea Muzeului ASTRA Sibiu.

  Înscrierile se pot face aici. Lista cu participanți.   citeşte mai mult »

 • CHALLENGE MTB 2014, PROVOCAREA ORGANIZĂRII UNUI CONCURS

  Chiar în perioada consursului MTB XC organizat de echipa Tură în Natură şi colegii de la PUMA Club Sibiu în Parcul Sub Arini pe data de 8.06.2014, se împlinesc 4 ani de când am început să particip la diferite concursuri de ciclism dar şi să cunosc lumea ciclistă sibiană. Acum 4 ani nu cunoşteam pe nici unul dintre voi.

  citeşte mai mult »

 • Rezultate concurs de orientare

  Echipa Tura in Natura doreste sa multumeasca tuturor participantilor si voluntarilor care au infruntat eroic vremea tomnatica si au luat parte la concursul de orientare “Comorile Padurii Dumbrava”.  Va asteptam si la alte evenimente organizate de asociatia noastra.

  citeşte mai mult »

 • Concursul de orientare turistică ”Comorile Pădurii Dumbrava”

  Te-ai gândit vreodată că Pădurea Dumbrava are comori pe care nu le-ai descoperit încă?

  Asociația Tură în Natură Sibiu, alături de partenerii săi Asociația Salvatorilor Montani, Asociația Pedale, Fundația Comunitară Sibiu și Clubul Montan Amicii Munților organizeaza sâmbătă, 21 septembrie 2013, cu pornire din campingul din spatele Hotelului Hilton, un concurs de orientare turistică inedit.

  citeşte mai mult »

 • Concurs Mini XC Subarini

  Asociația Tură în Natură a organizat sâmbătă, 8 iunie, în Parcul Sub Arini, competiţia de Mountain Bike “MINI XC MTB Challenge”. Acţiunea sportivă s-a desfăşurat în cadrul evenimentului Sibiu Challenge Day, un proiect al Asociaţiei Clubul Sportiv PUMA Sibiu care urmăreşte dezvoltarea unei atitudini pro-sport la nivelul comunităţii sibiene.

  citeşte mai mult »

 • Rezultatele concursului ”Egali pe biciclete”

  Duminică, 25.10.2011, începând cu ora 10.00 a avut loc în parcul Subarini concursul ”Egali pe Biciclete”. Concursul s-a desfășurat în cadrul Festivalului Egalității de Gen organizat de Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen – A.L.E.G. Asociația Tură în Natură s-a implicat în organizarea acestui concurs în calitate de partener.

  citeşte mai mult »