Duathlon Challenge – ciclism şi alergare într-o competiţie inedită

Asociația Tură în Natură te invită pe 27 septembrie 2015, începând cu ora 09.00 în zona scenei de pe lacul din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului la ediția a doua a competiției Duathlon Challenge. Prin acest eveniment organizatorii le propun tuturor sibienilor un mod plăcut şi antrenant de a face mişcare, în cadrul unui concurs care îmbină alergarea cu ciclismul. Toţi participanţii vor avea de parcurs un traseu prestabilit de 20, respectiv 30 km, cu startul din zona scenei de pe lacul din incinta muzeului. Startul competiției se va da în jurul orei 10.00.

Anul acesta traseul Duathlon Challenge va trece prin unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale judetului Sibiu, cătunul Trăinei. La nici 10 km de oraş se află un cătun cu doar câteva case dintre care doar o parte sunt locuite. Într-un decor, încă salbatic, aşezat în apropierea satului Răşinari, printre păşuni, livezi şi pădurile ce încep să urce spre Păltiniş, această locaţie, parte a traseului competiţiei, aşteaptă să fie descoperită de concurenţii Duathlon Challenge 2015.

Iubitorii de mişcare se pot înscrie la una dintre cele cinci categorii de concurs:

1. MASCULIN ( 2 concurenţi de sex masculin + o bicicletă) – traseu 20 km;

2. FEMININ (2 concurenți de sex feminin + o bicicletă) – traseu 20 km;

3. MIXT ( 1 concurent de sex masculin + 1 concurent de sex feminin + 1 bicicletă)– traseu 20 km;

4. FAMILY (1 părinte/membru al familiei + 1 copil + 2 biciclete ) – traseu 20 km;

5. EXTREME (3 concurenţi open + 2 biciclete) – traseu 30 km.

Vârsta minimă de participare este de 14 ani, excepţie făcând categoria Family. Înscrierile se fac online până în 24.09.2015 ora 22.00 pe site-ul www.acceptaprovocarea.com.