Duminică 8 mai - Workshop Tură în Natură în cadrul Festivalului Huet.Urban

Duminică la ora 14.00 am pregătit standul de reparaţii în curtea Bisericii Evanghelice unde am fost invitati de Parohia Evanghelică şi organizatorii de la Fundaţia Heritas să ţinem un mic workshop despre reparaţiile şi întreţinerea bicicletei, operaţiile de bază care le poate face oricine acasă cu un minim de cunoştiinţe tehnice şi scule universale care nu trebuie să lipsească din nici o casă.

 Din nou frigul şi vremea instabilă a cam încurcat planurile tuturor organizatorilor de evenimente în aer liber din acest weekend. La început ne-am cam temut că nu vom avea participanţi la demonstraţiile de reparare a bicicletei dar de îndată ce Alex a pus mâna pe prima bicicletă lumea a început să apară din diverse colţuri ale Pieţei Huet fiind de-a dreptul captivaţi de explicaţiile şi maiestria cu care a demarat demonstraţiile. Apoi au început să apară trecători pe biciclete care fie se aflau întâmplator în zonă sau au fost anunţaţi de cei care erau deja în jurul standului nostru.

Pe rând, fiecare bicicletă sosită a avut parte de tratamentul meritat şi aşteptat, oamenii plecând cu zâmbetul pe buze, bucuroşi că-şi pot folosi de acum bicicletele, ştiindu-le făcută revizia şi având încrederea că la o potenţială problemă tehnică vor ştii cum să o abodeze şi să o rezolve.

Mai multe poze găsiţi pe contul Facebook până vom primi toate pozele făcute la eveniment pentru actualizarea lor în albumul Tură în Natură.