Luna iulie: Tură în Natură pe podium!

Luna iulie a adus noi participări la competițiile de ciclism, organizate pe teritoriul țării, pentru membrii sportivi ai asociației Tură în Natură.

Turul Ciclist al Sibiului, competiție care a avut un mare succes și anul acesta, se desfășoară anual sub organizarea http://www.ciclism.ro/. În data de 5 iulie a avut loc în cadrul Turului Ciclist al Sibiului concursul de cățărare pe șosea pentru amatori ”KING OF THE MOUNTAIN”, desfășurat pe cunoscuta urcare de la Curmătura Stezii către Păltiniș. Din partea Tură în Natură la acest eveniment au participat Adrian Popa, Daniel Costea si Dorin Dîrnescu (Dodo), cel din urmă reușind o clasare foarte bună, locul 7 din 106 participanți, cu timpul de 43’:04’’ (la 2 min.de câștigător). Performanța lui Dodo este cu atât mai laudabilă având în vedere condițiile de concurs, el participând cu un MTB adaptat condițiilor de șosea ale concursului.

În data de 8 iulie, la Azuga a avut loc Surmont MTB Challenge, competiție la care Aronescu Constantin a fost sigurul membru care s-a bucurat de plăcerea de a pedala în minunata zona a Munților Baiului.

Sportivi de la Tură în Natură nu au ratat nici concursul ”Saint George MTB Maraton” desfășurat la Sfântu Gheorghe în data de 22 iulie, competiție la care au participat Aronescu Constantin si Dorin Dîrnescu. Dodo a reușit să urce pe a 2 a treaptă a podiumului turei scurte de 32 km.

Weekendul trecut la Râșnov s-a desfășurat prima editie a concursului ”Cheile Râșnoavei Adventure”, o competitie unică în România, care reunește pe parcursul a doua zile 5 probe sportive diferite (maraton MTB 60 km, cursa MTB 18 km, Duatlon MTB + alergare, semi-maraton și maraton de alergare montană) desfășurate în zona Cheile Râșnoavei. Cursa MTB a stârnit interesul lui Dorin Dîrnescu terminând pe locul 3 la categoria de vârstă și locul 4 la general.

Nu ne mai rămâne decât să le urăm mult succes și distracție cât mai multă colegilor care se pregătesc deja pentru următoarele maratoane și anume ”Banat MTB Maraton” la Gărâna (Semenic) pe 5 august, ”TransAlpin Bike Maraton” Rânca pe 12 august și mult așteptatul ”Geiger MTB Challenge” de la Sibiu din 19 august.