Termeni si Conditii

1. Introducere

Site-ul www.turainnatura.ro este intretinut si administrat de catre Asociatia Tura in Natura Sibiu, unicul proprietar al prezentului site.

Prezentul text defineste conditiile de utilizare a site-ului www.turainnatura.ro  de catre vizitatori. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dvs si asociatie/site sunt inlocuite prin prevederile prezentelor conditii. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii, va rugam sa parasiti site-ul.

2. Proprietatea asupra site-ului si continutului. Copyright.

Continutul site-ului si orice alt continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a ASOCIATIEI TURA IN NATURA SIBIU sau a altora.

 Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Asociatia Tura in Natura Sibiu . Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Asociatiei Tura in Natura Sibiu.

3. Utilizarea site-ului

Asociatia Tura in Natura Sibiu acorda permisiunea de a utiliza site-ul in urmatoarele conditii:

Este interzis sa folositi site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea.

Asociatia Tura in Natura Sibiu isi rezerva dreptul de a opri (partial sau total) accesul pe site sau de a restrictiona functionalitatile site-ului pentru orice utilizator/vizitator ca urmare a incalcarii conditiilor prezente sau ori de cate ori Asociatia Tura in Natura Sibiu decide ca o astfel de masura este in beneficiul ei si al celorlalti utilizatori/vizitatori fara o notificare prealabila.

Este interzis sa utilizati site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial, exceptie facand cazul cand aveti un acord scris de publicitate/advertising cu asociatia.

Asociatia isi rezerva dreptul de a opri (partial sau total) accesul pe site sau de a restrictiona functionalitatile site-ului pentru orice utilizator/vizitator sau client ca urmare a incalcarii conditiilor prezente sau ori de cate ori organizatia decide ca o astfel de masura este in beneficiul ei si al celorlalti utilizatori/vizitatori sau clienti, fara o notificare prealabila.

4. Confidentialitate

Asociatia  respecta dreptul la intimitate si viata privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site si, de asemenea, asociatia respecta si se conformeaza cu toata legislatia in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal.

Aceasta sectiune defineste informatiile pe care organizatia le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. Asociatia va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dvs cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cand vizitati site-ul.

Asociatia se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale colectate prin intermediul site-ului conform Legii 677/2001 privind protectia datelor personale.

Asociatia nu va colecta nicio informatie sau data care permite identificarea persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon sau adresa de posta electronica) pe acest site in afara cazului in care aceste informatii ne sunt oferite in mod voluntar de catre dvs. Aceasta furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dvs expres ca datele dvs personale sa fie folosite de asociatie in conformitate cu termenii prezentei politici de confidentialitate. Daca nu doriti ca datele dvs sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dvs personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru, prin contactarea noastra la email info@turainnatura.ro. Daca doriti sa va actualizati datele personale ne puteti contacta la aceeasi adresa de email anterior mentionata.

Atunci cand dvs ne trimiteti datele cu caracter personal, asociatia le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • Stocarea si procesarea acelor informatii care ne permit o intelegere mai profunda a nevoilor vizitatorilor site-ului sau modul in care asociatia poate imbunatati activitatea sa.
  • Asociatia poate utiliza informatia furnizata pentru a intra in contact cu dvs cu scopul de a raspunde unei solicitari a dvs.
  • Asociatia poate furniza unei terte parti informatii generale, dar nu individuale, despre vizitatorii sau utilizatorii site-ului (date statistice).
  • Asociatia nu va fi raspunzatoare in cazul in care date cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar de dvs. in sesiuni de discutii (chat, campuri de comentarii si/sau forumuri de discutii), schimburi de mesaje electronice sau altele asemenea ce au loc pe acest site si care ar putea fi folosite de terti pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate.

5. Lipsa garantiilor

INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT “CA ATARE” FARA A SE OFERI NICIO GARANTIE DE NICIUN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.

6. Exonerarea de raspundere

UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE IN TOTALITATE PE CONTUL DVS. ASOCIATIA, AUTORII, PARTENERII SAU ORICE ALTA PARTE IMPLICATA IN CONCEPEREA, PRODUCEREA SAU OFERIREA SITE-ULUI NU SUNT RASPUNZATOARE PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE, DE ORICE NATURA, CE AR REZULTA DIN SAU IN LEGATURA CU UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI SAU.

ASOCIATIA NU ISI ASUMA NICIO RESPONSABILITATE SI NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU NICIO DAUNA SAU VIRUSI CARE AR PUTEA SA INFECTEZE COMPUTERUL DVS SAU ALTE BUNURI IN URMA ACCESARII SAU UTILIZARII ACESTUI SITE, SAU DESCARCARII ORICARUI MATERIAL, INFORMATII, TEXT, IMAGINI VIDEO SAU AUDIO DE PE ACEST SITE.

7. Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat asociatia. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori acest lucru. Asociatia nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri.

Fara a se limita la cele mai sus mentionate, asociatia isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

  • incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti,
  • sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare,
  • nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop,
  • nu ofera o securitate adecvata,
  • contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv si/sau
  • sunt licentioase sau calomnioase.

 

De asemenea, asociatia nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea asociatiei.

8. Revizuiri ale acestor conditii

Asociatia poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste conditii de utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului in mod periodic pentru a lua la cunostinta conditiile actualizate.

9. Legislatie aplicabila si jurisdictie

Aceste conditii si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile conditiilor si/sau continutul site-ului.