Inviație la concursul de alergare montană ”Urme pe Play”

Vino la jumătatea lunii aprilie la poalele munților Cindrel sa pășești pe cărările păstorilor sibieni. Te invităm să te încarci cu energia pădurilor, a pajiștilor încă adormite si a peisajelor înrămate de munții Făgăraș. Te invităm să alergi pe colinele ce străjuiesc satul Rășinari la început de munte si de calendar, în vremea când primăvara împinge la deal iarna și când oierii încep un nou ciclu ancestral. Hai pe-un picior de plai cu tradiție și suflet, într-un colț de natură încremenită în timp ca într-un muzeu viu dintr-un alt tărâm. Aleargă cu sufletul și ochii deschiși, încarcă-te cu magia a ceva ce nu poate fi povestit ci trebuie trăit.

Foto: Cătălin Craioveanu

Poftește la Rășinari pe 15 Aprilie, să lăsăm împreună Urme pe PLAY într-un concurs de alergare montană. Îi așteptăm pe alergătorii cu experiență pentru care pregătim un traseu de semimaraton, pe cei care vor să-și încerce limitele într-un cros de alergare montană, copii care vor să descopere în alergare alături de adulți o zonă de poveste, dar și pe gurmanzii pentru care pregătim specialități cu gust local.

Foto: Alexandra Ivănuț

Finanțatorul principal al evenimentului este Primăria Rășinari prin Agenda Sportivă 2018. Mulțumim pentru sprijin si firmelor Explorer Sibiu și Standing House Sibiu.

Evenimentul este implementat in parteneriat de Asociația Tură în Natură Sibiu și Asociația Pensiunilor Agroturistice din Rășinari.  

Mai multe detalii puteți afla pe pagina de internet dedicată evenimentului http://www.urmepeplay.ro/ si pe pagina de facebook Tura-in Natura.